fredag 2. mars 2012

Vårfølelsen

Vårfølelsen er definitivt til stede om dagen :) Sola stråler ute, og snøen smelter vekk som bare det.
Ulempen er at det er jo speilglatt om morran, så best å passe på hvor man setter beina :)

Enda er det for tidlig å lete etter vårtegn ute i hagen her, så jeg trøster meg med våren innePrimula, nelliker og pelargonia i skjønn forening på kjøkkenet :) veldig spent på hvordan blomstringen vil bli på pelargoniene mine i år.. De fleste jeg har er stiklinger jeg laget i fjor høst, så kun tre jeg har sett blomstringen på 


Også vrihasselen er i ferd med å bli grønn :) Egentlig liker jeg den best uten blader, men syns den er morsom uansett årstid :) 
Sjablongmønsteret som skimtes i bakgrunnen er fra under vinduene på stua. Disse er av nyere dato, men jeg har tatt bilde av noen som er mange år eldre enn disse :) Kommer noen bilder etterhvert :)

Kos deg med våren! 

8 kommentarer:

 1. Deilig å lage vårstemning med friske blomster!

  SvarSlett
 2. Fine blomster :) Og trollhassel er jo så fint, ute som inne. Jeg skal jo anlegge hage for første gang, tror jeg skal anskaffe meg en trollhassel ja :)

  SvarSlett
 3. Trollhasselen er kjempefin. Må nok skaffe meg en.

  Ha ei superfin helg.

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Herlig vårstemning i vinduet ditt! Trollhassel er kjempefint, men jeg visste ikke at man kan ha de inne;)) Planter du den ute etterhvert? Ha en super lørdag!

  SvarSlett
 5. Herlig med vårtegn - også inne ;-)

  For en fantastisk fin gård dere har (hvis det er den det er bilde av i headeren?). Det må jo være en drøm å innrede et sånt sted. Sååå idyllisk!

  Ha en finfin dag og en riktig god helg!

  SvarSlett
 6. Stilig trollhassel,en slik må jammen jeg og ha meg,de er kjempe tøffe:):)
  God helg til deg,klem:)

  SvarSlett
 7. Hei! For et flott stabbur!! Heldige du.. Så søte blomster også! Fin farge på dem. Ønsker deg en fortsatt god helg. Klem Siri

  SvarSlett
 8. Trollhassel er så fint! Prøver å få tak i, men ikke lett å finne for tiden :/

  SvarSlett