tirsdag 28. februar 2012

Stabburet vårt

Fikk tatt bilder av stabburet vårt en av de nyydelige dagene i vinterferie (nå er tåka tett som bomull..)Stabburet er bygget ca 1910. Det er to etasjer, og innredet selskaps-rom oppe, med plass til 40-50 gjester.Utrolig detaljer selv høyt oppe under taketSamme innramming på alle vinduene på stabburet. Den 2. etg stikker litt lengre ut enn 1. etg, dermed får man jo enda en fin mulighet til å dekorere.

Maling av stabburet står også på vår to-do list, men ting tar tid.. Man rekker igrunn ikke mer enn ett bygg hver sommer..

Under stabburet er det laget en liten lekestue, til meg og min søster. Jeg er veldig klar for å pusse opp den til veslefrøkna og lillebror :) Har MASSE ideer, men en tur til IKEA er dessverre påkrevd (nei, nå ble jeg lei meg ;P)

Litt varmere ute først, så kan jeg gå i gang 


Her er utelampa, som står på hjørnet ved kjøkkeninngangen vår (dette er på hovedhuset). Pappa mente det skulle finnes en maken lampe ett eller annet sted her.. jaja, det er bare å lete da. ;P


6 kommentarer:

 1. Nydelig stabbur :) du har å holde på med ser jeg :) er veldig spent å se inni stabburet.. selskapsrom til 40 stk, det er stort det.. trodde stabburene var små? :) Ha en fin kveld videre :) tuddeluu :)

  SvarSlett
 2. For et flott stabbur! Nydelige detaljer! Så koselig utelampe dere har:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. For et vakkert stabbur med flotte utskjæringer :)

  SvarSlett
 4. Har alltid ønska meg et stabbur...men tror neppe det blir noe av gitt.
  Alltid kjekt med en IKEA-tur! Må dit en tur jeg også:) Kos deg i sola:)

  SvarSlett
 5. Så flott stabbur.
  Lykke til med opp-pussing
  av soverom. :))))
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 6. Herlig stabbur du har. Og nydelig vær da bilde ble tatt
  I dag har jeg sittet i sola. Perfekt vær på en fridag

  SvarSlett