torsdag 23. februar 2012

Inngangsdøra

Nå har vi jo "flyttet" på hovedinngangen. Og da syntes jeg at den kunne godt få litt mer pynt.


Så da ble de disse enkle, fine lyktene, som jo er på supertilbud hos -Nille nå, oppå en kasse med Arendals-brus vil jeg tippe.. Ikke helt lett å tyde skrriften lengre, men noe fra Arendal, som kunne slukke tørsten, det var det i alle fall! ;)Bjørkekransene er så absolutt hjemmelagde.. Den store er min, og den lille har Julie laget. Det er det første forsøket, så skal definitivt prøve å lage flere slike :) Det var gøy, og noe som vi enkelt kunne gjøre sammen. 

Hadde en fin, tredagers vinterferie hos mine besteforeldre :) masse kos, og fikk både strikka endel, og hadde massevis av stiklinger med hjem. Bestemor er like hageglad som meg, så vi har mye tips og erfaringer å dele :)

6 kommentarer:

 1. Så koselig på trappa di :) Bjørkekranser er kjempefint!!! Ønsker meg en på ytterdøren :) Hærlig når det våres ute ja :) Men er nok lenge til her hos oss ;)
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Så koselig:)Fine kransene var:)

  SvarSlett
 3. Hei og vlekommen hjem før du stikker av til Trysil igjen:) Så fint, kjekt med slik en velkomst! TAkk for gromme kommentarer, litt travelt her om dagen, mye husking, hahaha:)) Velkommen:)

  SvarSlett
 4. Hei,kunne du vært så vennlig å sende meg adressen din,sånn at jeg få sendt deg gaven din:) send til: jol82002@hotmail.com

  Mvh Jeanette(mi casa es su casa)

  SvarSlett