fredag 16. september 2011

Nyplantinger i hagen

Nå er det jo salg på hagesentre over alt, og jeg har fått med meg endel hjem :)



Jeg startet sommeren med å plante to klematis, 'Piilu', på hver side av ett gammel epletre. Den ene visna ned, men er heldigvis på vei opp igjen :) Men den andre blomstrer fint fortsatt :) Har gjødsla godt, og passet på å vanne de dagene det har vært sol..



En flott klaserose, 'Nina Weibull' har også kommet i jorden, og svarte med å blomstre samme dag :) Mye knopper på denne enda, spent på om de rekker blomstre...



Dette epletreet er en bryllupsgave :) 'Aroma' heter den, og har gode epler allerede i år :) En gave vi kan glede oss over i mange år framover :)

7 kommentarer:

  1. Hei, gratulerer så mye med plass i kommunestyret!! Selv om jeg ikke stemte partiet ditt-sorry:-), så skrev jeg deg (og Ingelin) opp på seddelen:-) Stå på:-)


    Så kjekt med epletregave, det gjorde vi i barselgruppa til ei som gifta eg, så morsom gave og gi og få:-) Fine bomster!!! Gardinstoffet er fra Stoff og Stil, har lett uendelig mange plasser, men der lå det og ventet på meg...Hurra:-) God helg til deg også, satser på mer sol i morgen:-)

    SvarSlett
  2. Hei. Gøy at du vil være med på utloddningen min! :-) Jeg, som skogbydning har føt det nesten obligatorisk å ta turen opp til ruinen på Rokoberget noen ganger, og det er vel verdt turen opp der. Artig å høre at fler besøker noe av den historien vi tross alt har her i Løten. :-)

    SvarSlett
  3. Hei på deg. :o)

    Ja kjekt å få plantet litt ut om høsten også, har mine planer jeg å, meeen det var den tiden da. hihi

    Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. :o)

    Ha en super helg.


    Klem Simone :o)

    SvarSlett
  4. Hei og hopp :)
    Så gøy at du vil være med på min lille giveaway :)
    Nå følger jeg din blogg også :)
    Ha en strålende helg videre
    Klem

    SvarSlett
  5. Veldig koselig å få slengere da :) Fikk 15 stykker :)Veldig fint med epletre, og Julie syns det er fint med et tre hu kan plukka fra uten å måtte klarte :)

    Jeg hadde en rundtur i kommunen i vår, og var på steinsirekelen, rokoruinene, så på Munch-stien osv. Det er MASSE historisk å få med seg i Løten :)

    Ja, Simone, vi burde hatt en tidsmaskin som kunne bremset tiden litt..:) Så rekker vi alt vi skulle ha gjort..

    Velkommen som følger LadyLaLaura, veldig koselig :) Har hatt en strålende helg så langt :)

    SvarSlett
  6. Hei du! Folien du lurer på har jeg kjøpt fra min tidligere arbeidsplass men du kan få tak i flotte vindusfolier hos www.vindusfolie.no. Der har de masse lekkert.

    SvarSlett
  7. Heia Maya :)
    Fine bilder du viser :)
    Vi hadde epletre i vår hage tidligere men fikk sykdom på det så vi måtte sage det ned desverre, men planen er å få plantet to nye til våren igjenn :)
    Den bestikk kassen du lurte på har jeg kjøpt på Namskogan, men har sett den på flere nettbutikker også :)

    Ønsker deg en fin morgendag
    Klem Mette :))

    SvarSlett