søndag 11. september 2011

Hurra for Julie!

For 5 år siden, klokka 17.14 ble jeg mamma for første gang. Ei lita snuppe på 1720 gram, og ca 38cm lang. Nesten 8 uker før tiden, skjønte vi plutselig at vi ikke skulle bli foreldre i november alikevel.. Heldigvis har alt gått veldig bra, og takk og lov for det :)

Her er hu allerede blir 2 måneder, og begynner å bli stor jente :) Slapp endelig å bruke lue inne også, når hu var blitt såpass stor. Klærne er vel str 44...Nå er hu 5 år, og full fart hele tiden :) Ei tøff, lita jente, som veit hva hu vil. Utrolig hvor fort tiden går!


Husker fortsatt fra da hu ble født, hvordan jeg satt å tenkte på at nå satt mine venner på skola og hadde en helt vanlig skoledag, mens for meg var hele verden forandret.. Og den blir virkelig totalt forandret når man får barn :)


Nå har vi gjennomført to bursdagsselskap, først ett med 11 barn, og så var vi 20 til bord i voksenselskapet. Jeg inviterte til middag, og oppdaget fort at det kanskje var en smule opptimistisk med middagsgjester 16.30, når barnebursdagen slutta klokka 14..

Men med gode hjelpere går alt :)

Ha en fortsatt fin kveld! :)

5 kommentarer:

 1. God mrogen, gårdsjenta:-) Takk for super bursdag, hun var i hundre og fortalte om at pappaen hadde kledd seg morsomt ut:-) Og det fiiiine rommet til Julie, som ligner på mitt, sa hun:-) Prinsesserom, jaja, bloggemammaer med god smak, hehe... Godt valg!!! Spennende!

  SvarSlett
 2. Lille Julie har blitt stor jente:)Godt å se !!
  Gratulerer med 5-åringen:) Vesla her var også meget fornøyd med bursdagselskapet - og har nå starta forbredelsene til sin egen bursdag...sterkt inspirert av gårsdagen på Imset.

  Og godt valg herfra!! Kan melde om bra oppmøte på Lund i går - og satser på at enda flere møter opp der i dag:)

  SvarSlett
 3. Pappaen ble veldig skuffa over at ikke skremmselsfaktoren var høyere.. de lo jo bare av han.. Hehe. Ja, vi har nok god smak.. ;P

  Bra hu var fornøyd Merete :) Det tar litt tid å planlegge disse slekspaene gitt.. :)

  Takk for det, krysser fingra.. Er snart i gang nå :) Godt at det er bra oppmøte!

  SvarSlett