torsdag 8. september 2011

Første selskapet med nytt service

Nytt service må jo også "kjøres" inn, og jomfruturen ble forrige lørdag. Da skulle vi ha en liten avskjedsmiddag til min kjære søster som reiste til Bali på mandag.

Hele dagen min gitt med til valgkamp og stand på Løten, så det ble opp til min kjære å gjøre huset klart.
Men maten var ikke noe problem...


Fordelen med å jobbe på en catering er jo at man får god ansatt-rabatt :) Så da ble det det velkjente "klassisk koldtbord" fra Romedal catering som ble menyen denne dagen. Utrolig godt, og vi ble absolutt mette!Men borddekkingen var det min søster og jeg som sto for :) Syns det ble veldig koselig.
Har kjøpt meg to karafler som heter "harmoni" hos Åhlens, og mønsteret matchet vanvittig bra mønsteret på servicet vårt :) Det var jo selvsagt veldig planlagt.. ;P

I kveld har jeg brukt en av de få dagene med opphold med å prøve å få i jorda litt av de innkjøpene jeg har skaffe meg i det siste.. det er jo salg i de fleste hagesentre, så det er fullt mulig å få gjort ett godt kupp. Prøblemet er vel heller å ha tida til å få det i jorda.. Og håper at jeg fikk rosebusken langt nok ned, så den ikke fryser til alt første vinteren..

Ha en fin dag! :)

3 kommentarer:

  1. Mmmmmm, vi ahr også bestilt derifra, julefrokosten blir en sikker vinner med koldtbordbestillingen fra Romedal:-) PS! Har sett litt på bloggen, fikk du tatt ned og fikset Ådalsbrukovnen din i sommer? VI vurderer det samme med en Jøtul vi ahr på setra, men hva gjorde du-sotete inni så tror rengj vil bedre vedvarmen?...

    SvarSlett
  2. Det er veldig god mat derfra ja :)

    Vi har ikke engang vært oppå der i sommer.. :O Tida har flydd ifra oss. Men far min har akkurat ordna den største ovnen vi har i hovedhuset, kan høre hva han gjorde :)

    SvarSlett