onsdag 6. juli 2011

Nye hyller på rommet til frøkna

Når jeg leste kommentaren til Merete om at hu enda ikke hadde fått opp hyllene hu malte i fjor, så fant jeg ut at da fikk jeg igang min kjære, siden han lovet meg å henge opp hyllene i går, og det ikke skjedde.. Kan ikke ha noe av at det ikke blir gjort.. Så da var det bare å han i gang, og noen minutter senere var jammen meg hyllene oppe og klare for "dilling" som min kjære kaller det...Denne hylla henger litt høgt på veggen slik at hu ikke får tak i bøkene. Det er fordi her står noen av de gamle klassikerne, HC Andersens eventyr og Brødrene Grimm blant annet, som er ganske gamle bøker.. De skal absolutt leses, men ikke alene av ei tegneglad frøken... De to rosa skoene fikk hu blomster i da hu ble født :)


Siden hu har ganske høy seng ble den andre hylla plassert sånn at hu kan sette fra seg vannflaske og noen bøker på den, og ikke ha alt i senga, sånn som nå. Men om det blir gjort, det er en helt annen sak... Veldig matchende rosafarge her!


Dette er en helt enkel billy-hylle fra IKEA, men med litt pynt så blir det jo "prinsesseaktig" alikevel :) Hu har fått en helt ekte "fake" blomst fra -nille, som jeg hamstret inn flere av på 70% salg akkurat med tanke på den pynteglade dattera mi :) Kista er et playmo-slott, og de blomstrete boksene er fra Tilda. Stolen fikk hu til jul i fjor, og den har lokk og er hul inni, så her kan hu gjemme masse fint :)


En ekte prinsesse må jo henge opp veskene sine også, og disse nydelige rosekrokene har jeg kjøpt på Jotex. Kostet vel rundt 30kr, et rent kupp! Hu ble kjempefornøyd når hu kom hjem :)

Ellers i dag har vi bare ryddet og vaske litt, for i morra skal det feires selskap her på gården. Min svigerfar blir 50 år, og vi har invitert til fest :) Så da er det bare å stå med hue nedi ei vaskebøtte og stable flest mulig kasser inn på ett rom, sånn at det blir i alle fall litt presantabelt i andre deler av huset..

1 kommentar:

  1. Åh...så koselig rom snuppa har fått:) Der kommer hu til å kose seg veldig - det er jeg sikker på:)

    ...og kanskje jeg får opp hyllene på veslas rom snart og. Ting tar tid!! Men hu er jo aldri på det rommet allikevel...

    Ha en trivelig dag:)

    SvarSlett