mandag 2. januar 2012

Litt framover i gangen

Det har skjedd bittelitt i gangen, men siden det har vært jul, og fire selskaper på 8 dager, så er det jo litt begrensa hva man rekker i mellomtiden.. :PMen platene er på plass, og snart skal skapene i bakgrunnen rives. Har funnet en skapløsning fra IKEA, Birkedal, som jeg syns passer fint inn her.
Trappa tror jeg skal males... Jeg ville gjerne ha den med høy glansgrad, men vet ikke om det blir fint.. Min bror mente også at maling ville bli veldig glatt, men ser ikke akkurat at vi har så mange valg her..Veggfargen er jo også ... veldig flott.. :P Tidene og fargetrendene forandrer seg i alle fall! Det har blitt malt to ganger siden denne trappegangen ble bygget på i ca 1910. En lys, hvit/grå under, og så denne grønne...


Så nå reiser jeg å kjøper maling!!

Må bare ta med ett lass med papp til Heggvin først, det blir jammen meg mye papp i jula...

6 kommentarer:

 1. så kjekt å pussa opp ein gård! råååmissunnelig!! glede meg t å følga deg :)

  SvarSlett
 2. Vi malte trappa vår, skal legge ut bider på bloggen i kveld... eller i morgen tidlig, så kan du se vårt resultat. :)

  SvarSlett
 3. Hu hei, du med ny bil, skal vi starte en egen fb/bloggegruppe? hehe.... Dette blri spennende å følge, lykke til med skraping, heft og maling:) ENeste med høyglans uten at det er glatt, er at det vises veldig ujevnheter, så husk å slipe, sparkle godt:)) Ja, jeg snakker av erfaring:) Ha en super dag!! Ehh...Kveld:)

  SvarSlett
 4. Er ikke bare moro med å pusse opp en grd da, for det er så vannvittig mye å ta av.. :P Men det er moro å se resultatene. Og vi har bare bodd her ett halvt år, så jeg forventer meg ikke så mye av oss enda.. :P Skal titte innom og se :)

  Hehe, ja det kunne vi gjøre :) Føler meg skikkelig småbarnsmor med den bilen.. Men gleder meg til mer plass! Var jo på Monter i går, men fik ikke med meg alt jeg hadde kjøpt, så Kjell Arne måtte hente det senere.. :P
  Tok 40 i glansgrad, den trappa har noen ujevnheter.. :P Ha en fin dag du også :)

  SvarSlett
 5. Kan jo alltids sette på antiskliteip på trappa :)

  SvarSlett
 6. Har jernbeslag ytterst, så det går nok bra :) Har slipt og slipt i dag.. Veldig god den nye maskina :)

  SvarSlett