søndag 23. oktober 2011

Middagsbesøk

Har hatt en hektisk dag i dag.

Først var det to barnedåpselskaper på jobb, så det var litt spennende å se hvordan det gikk. Men det gikk veldig greit :)

Men jammen meg hadde jeg igjen klart å planlegge middagsbesøk etter en jobbedag, hvor jeg vet jeg kommer sent hjem. Men når man kunne dekke bordet kvelden før er det jo greit :)


Eneste problemet var at jeg oppdaget, klokka 21.00 lørdag kveld at ingen av dukene var heelt rene, er jo gode råd dyre. Men jeg fant en enkel løsning. Jeg har kjøpt en duk-pakke fra Jotex, men to løpere og fire tøyservietter i hver pakke. Til under 100-lappen! Så da tok jeg bare løperne på tvers over bordet, under hver tallerken. Og vips, så var noen rødvinsflekker borte, og det ble matchende duk og servietter. ;PSyns det er koselig å pynte å gjøre i stand til middagsselskap. Og fint å kunne bruke det fine servicet vårt også :)


Levende lys på også til for å skape den rette stemningen :) Lysestakene er utrolig søte, det har jeg kjøpt av Nina i Paradiset. Og Engelen var en bryllupsgave :)

Håper du også har hatt en fin og koselig helg, og at du fikk besøk fra TV aksjonen i ettermiddag :) Utrolig viktig å støtte opp om Norsk folkehjelp sin minerydding!

2 kommentarer:

 1. Så koselig at du er med på giveaway hos meg :)
  La meg til som følger hos deg- kjempespennende å se hvordan dere får det i det gamle huset :)
  Ha en fin uke
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Så koselig :) velkommen som følger :)

  Ja, det går sakte, men sikkert framover :)

  Ønsker deg en fin uke også :)
  Klem Maya

  SvarSlett