søndag 28. august 2011

Litt fra bryllupet

Utsikten fra Hoel er jo bare aldeles nydelig, og været var jo bare helt knall!! :DHer er den aldeles nydelige brudebuketten min. Den ble laget på Blomsterfryd i Løten, og de har virkelig truffet akkurat det jeg ønsket meg. :)Hele familen samlet til vårt første, ordentlige familiebilde :) Minsten begynte å bli en smule sliten, ikke hadde han fått sove ordentlig, og det var jo innmari varmt, så han syntes det var noe veldig styr med disse bildene.. Men de ble fine da :)

Brudeparet i gang med brudevalsen. Vi var jo totalt blanke på å danse vals, så jeg tok kontakt med to som er instruktører på seniordansen i Løten, og fikk litt opplæring. Så valsen gikk lekende lett ( unntatt at jeg hadde litt lang kjole..) og det var utrolig moro :) Var rene blitsregnet, så mye bilder som ble tatt.. :)8 kommentarer:

 1. Hei igjen, minsten sovnet og tid til blogging ble det, hurra:-)SÅ utrolig flotte bilder, ja den buketten din var virkelig flott!!! Var dere på Hoel gård? Sukk, og med det været....Minnerik dag!! Nyt regnet, nå skal jeg vaske det jeg loppet Klokkergården for i helga:-) Mvh Marianne

  SvarSlett
 2. Gratulerer som nygifte - flotte bilder av en fin familie:)
  Håper dere har hatt en fin sommer!

  SvarSlett
 3. Takk for det, begge to :)

  Ja, vi var på Hoel. Helt utrolig flott der, ga absolutt bra rammer til bryllupet :)

  Du rakk å loppeshoppe du ja.. Det ble med tanken for meg, atter en gang.. :P Men neste gang, DA... :P

  Takk for det Marita :) Veldig koselig å få tatt skikkelig familiebilder også.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Gratulerer så mye med brylupet - dere er et flott par, og en vakker familie! Og så heldige dere er som bor på en nydelig gård, med lange tradisjoner og historie i veggene! Jeg er litt av en gård-drømmer, og det har du sikkert lest om på bloggen min! Men drømmer KAN jo bli til virkelighet, så vi får se, kanskje en dag...!

  He en flott dag ved Mjøsa!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Takk for det :) Vi kosa oss masse :)

  Moro å bo på gård, men det blir MYE jobb også :) Endel ting er jo ikke veldig blogge-spennende, så man kan jo gi ett litt skjevt bilde av gårdslivet også.. :P

  men jeg syns det er helt fantastisk :) Moro å kunne ta over en sliktgård, hvor jeg vet min slekt har bodd i mange år før oss :)

  Ja, kanskje en dag blir du gårdeier du også :)

  Ha en fin dag du også :)

  Klem fra Maya

  SvarSlett
 6. Så flotte dere er. Det ser ut som om dere hadde en fantastisk dag ;)igjen: Gratulerer så mye!

  SvarSlett
 7. Hei, Takk for koselig hilsen. Så nydelige bilder fra bryllupet. Klem Siv

  SvarSlett
 8. Tusen takk, begge to :)

  det var en aldeles strålende dag :)

  SvarSlett