søndag 26. juni 2011

Litt av helgas gjøremål

Vi har ikke problemer med å finne på noe å gjøre her for tiden, men vi må bare ta ett og ett rom, rydde og pakke ut. Jeg har blitt litt overraska over hvor mye ting vi har igrunn.. Det er jo MENGDER!

Har allerede kastet en del, gitt bort en del, og sortert bort litt som ikke brukes nå, men allikevel er det jo massevis av ting.. Rommet til Julie er jo nesten ferdig syns jeg, men det mangler enda en svart søppelsekk og to kasser til med leker som skal inn dit....

Så rommet hennes var noe av det vi har brukt tid på i helga :)Bestemte meg for å fikse litt på skapet hennes, som var ganske kjedelig. Hadde kjøpt noen nye håndtak også, men de var selvsagt for store.. Så da må jeg finne noen nye :) Klistremerkene er kjøpt på IKEA. Syns det ble veldig fint, og det var jo både kjapt og enkelt :)Vi har i tillegg begynt å male det som var mitt gamle soverom.. Jeg liker jo blåfargen, men skulle helst hatt et lyst gulv.. Men min kjære kan ikke fordra den, og siden dette skal bli et felles kontor og gjesterom, så måtte fargen endres.. Jeg er ikke helt sikker på listfargen på rommet enda, men det er jo jeg som valgte den ut, så det får stå til.. Kommer bilder av det helt ferdig malt og med nytt gulv så fort vi er ferdige :) Høyt under taket (2,30m) og fin, bred taklist :) Men som sagt, han syns fargen er litt skarp... Og nå er den borte..6 kommentarer:

 1. Ikke lett å se alt for seg på forhånd. En får seg noen overraskelser når en maler;o) En kan gjøre masse spennende med klistermerker - tipper vesla blir fornøyd;o)

  Ønsker deg en lfott uke.
  Klem fra Solveig;o)

  SvarSlett
 2. Hei Maya. Ja du så nok ikke syner. Det er slikt du har lagt på gulvet på veggen min. Opprinnelig hadde minstemann det rommet og han hadde sett det en eller annen plassen at det gikk ann, så da måtte vi jo prøve da. Rimelig variant da slitestyrken jo er lik null. Herk å få opp i grunn for det måtte limes opp for å unngå skruer midt på veggen men nå buler veggen men det kunne ikke sees pga pc benken på bildene. Hadde bordene vært vertikale hadde det ikke vært noe problem.

  Herlig hus du skal flytte til. Hus a la drømmen min det der.:)

  SvarSlett
 3. Hu ble veldig fornøyd :)

  det ble kjempetøft med gulv på veggen! Kan tenke meg det var ett slit å få det opp ja, men resultatet ble kjempekult! :)

  det er et utrolig flott hus, gleder oss til vi har fått pakket ut tingene våre skikkelig og kommet oss ordentlig i hus :)

  Gleder meg veldig til vi kan ha skikkelig selskap inne i spisestua! :D

  SvarSlett
 4. Hei på deg og tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Og er det hurdalsrose du har så skal du nok se at den blir en flotte rosebusk etterhvert. Må også si jeg misunner deg og det flotte huset, dette blir jammen bra.
  Ønsker deg lykke til med oppussing og bryllup og alt som måtte komme. Håper du også titter innom meg ved en senere anledning.
  Klems fra Lillehammer

  SvarSlett
 5. Hei, Takk for koselig hilsen. Gratulere - det ble nydelig! sommerklem Siv

  SvarSlett
 6. Lene, jeg titter stadig innom deg, er følger av bloggen din :) Tror det er en hurdalsrose, så håper jeg får til stiklinger av den :)

  Takk for det Siv :)

  SvarSlett