lørdag 10. juli 2010

Rømme litt vekk fra varmen

Det var bare utrolig varmt og lummert i dag, så vi rømte unna litt.. Tok med oss en pakke med pølser, putta unger og barnevogn i bilen og kjørte opp på sætra, som ligger på Gitvola, i det folk her omkring kaller Løtenfjellet. Bare 30minutter å kjøre, og ikke like folksomt som på stranda kan man si...Min kjære og store nydling skuer utover og får øye på de eneste vi deler fjellet med akkurat nå :) Vi hadde lenge hørt kuene, men endelig kom de fram fra trærne.Det blomstrer litt her også. Veldig greit med disse blomstene, de kommer uten at de trenger noe ekstra stell i det hele tatt.

Vi har litt vedlikeholdsarbeid foran oss her også.... Utvendig skal de byttes panel og males, pluss bytte takplater. Inne skal vi male så og si alle rom, og vi har planer om å kjøpe nytt kjøkken etterhvert. Har også en liten drøm om å bygge på, et ekstra soverom, gang og vaskerom. Men vi får se.

Man kan så vidt skimte fjøsettil venstre i bildet over. Og der er det mye rart. Blant annet noe som kunne minne om en tallerkenhylle så lå oppe under bjelkene i taket... O lykke!!
Men, det må undersøkes senere, for vi var veldig klare for å reise hjem igjen da jeg oppdaget den, så får ta det neste gang vi tar en tur oppover.

2 kommentarer:

 1. her ser det da virkelig deilig ut...!

  for varmt her hjemme hos meg også, til helgen står landstedet for tur, der er det litt svalere luft...

  har 6 serviettringer, beklager at det ikke stod der...

  magny

  SvarSlett
 2. takk for det, herlig å ha et sånt sted like i nærheten.

  blir enda bedre når vi får pussa det opp :)

  SvarSlett