fredag 23. juli 2010

4 generasjoner i arbeid

Bor man på gård er det mye som må gjøres, så da er det bra å ha familien i nærheten! Vi bor jo like ved huset til foreldrene mine, og farmor og farfaren min bor i kårhuset på gården. Og i dag har de fleste vært i sving!

Julie hjalp meg i grønnsakshagen. Det må lukes og ryddes. Mest spennende å bare grave selvsagt, men det havnet noen bøtter med jord og bittelitt ugress i trillebåra da. Alle monner drar :)


Min kjære farfar har vært i full gang emd å klippe gress. Tror hagen er på ca 5 mål( ikke helt sikker, men er noe deromkring), og da er det greit å ha gressklippertraktor.. Og noen som vil klippe gresset!


Men den største jobben er det min kjære far og samboer som har. Det skal legges plater på låvetaket.... Og dette er bare den ene siden, det er mye igjen når jobben her er ferdig.. Og de er så vidt i gang med å få av de gamle taksteinene og gjøre klart for plater. Vi satser på mye bra vær videre i sommer også!


Snekker 1 konsulterer med snekker 2 :) Min far på taket og samboeren min på bakken. Det er laaangt ned...

Så i dag har vi vært en arbeidsom gjeng som har fått gjort mye. Og 4 generasjoner i arbeid!

2 kommentarer:

 1. Koselig at du stakk innom meg :) og takk, prøver å si det til samboeren! Mannfolk...de skjønner ingenting,knis :)
  Ser ut som om dere har mye jobb foran dere, men det er nå mere moro å holde på når man er flere :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Nei, min kjære er heller ikke så opptatt av at ting skal matche og sånn.. Hehe. Og våre interiørsmaker er heller ikke helt match.. :P

  Det er endel jobb ja, men når flere kan trå til så går det mye lettere. :) Bare glad jeg slipper å stå oppå der og snekre, ca 15 m ned fra toppen av mønet..

  SvarSlett