fredag 26. februar 2010

Drømmen min...


Min drøm er å en dag ta over gården jeg kommer ifra. Nå er det mine foreldre som bor der, og i kårboligen bor besteforeldrene mine. Bildet er tatt fra åkerkanten fra huset vårt, så jeg bor ikke så langt unna :) 50 meter ca, men det er laaang vei til å flytte over til gården. Man ser bare 2 hus på dette bildet, men det er 8 bygninger der tilsammen :)Dette er bilde av stabburet. Her inne har faren min laget et flott festlokale med plass til 40-50 personer. Det nederste bildet er trappeoppgangen. Det er pyntet med ting som er funnet på gården, så dette er ting mine forfedre har brukt i sitt dagligliv...


Jeg ønsker å lage meg et levebrød ut ifra det som er på gården, men det er ikke lett å vite hva man skal finne på.... Man må jo tjene litt penger også.. Og så må det jo være gøy!
Men heldigvis har jeg endel år på meg enda, så da kan man tenkt og drømme masse. Tar gjerne imot tips og råd også :)

Drømmer også om interiøret vi skal ha der.. Har store oppussingsplaner! Blant annet har jeg i snart 10 år drømt om loftet i hovedhuset... DER vil jeg ha soverom!! Det er 3 rom der oppe, så det blir en garderobe, et stort rom med skråtak som blir soverom, og det siste blir bad. Drømme, drømme... :) Det er heldigvis lov å drømme så mye man vil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar