søndag 30. oktober 2011

Spisestuestolene får en make over

Vi har noen fine stoler i spisestua, som sårt trengte en liten make-over.

Så, da kjøper man ett fint (og egentlig rimelig billig) stoff på IKEA, en liten stiftemaskin, og inviterer svigermor over en kveld.
Og vips, så har man nye stolputer :)
Når vi først hadde fått klippa opp stoffet, og fått litt øvelse, brukte vi bare 4 minutter per stol.. Syns da det var bra :) Min mor var litt frustert over at ikke hu hadde gjort det, siden det var så enkelt..

Da jeg tok opp en av putene, så jeg at det sto "ny 68" under.. Så det er mulig de er fra 1868.. For stilen passer ikke inn med 1968 i alle fall.. Men akkurat hvordan de har kommet til gards var usikkert..
Jeg syntes de ble veldig fine :) Ikke store jobben som skulle til for å få litt forandring. I tillegg var det opprinnelig to stoler som har armlene, men den ene har vært på loftet i alle de årene jeg har bod her. Det var kun pga stolputa, så da den også fikk nytt trekk, ble det endelig 8 igjen :)

Har planer om å kjøpe mer stoff på IKEA og lage matchende gardinbånd (eller, svigermor skal lage da.. Er ikke jeg som er flink bak en symaskin.. ;P)

5 kommentarer:

 1. Hei Maya :)
  Flotte stoler du har her, og koselig
  blogg med mange fine innlegg ღ Her la
  jeg meg til som følger :) Ha en flott
  fredag og helg som kommer. Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Takk for det :)

  Velkomenn som følger! Hyggelig at du vil følge med på hva som skjer videre her på gården :)

  Ønsker deg en fin helg også :)

  Klem fra Maya

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Vi betalte 450 pr døgn + pussepapir, men det varierer veldig så det kan lønne seg å sjekke litt rundt.
  Kjempeflotte stoler du har, og med nytt trekk ble de helt supre!
  Veldig fint hus dere har, må være gøy når det har vært i familien så lenge. Gleder meg til å følge bloggen din videre :o)
  Ha en fin helg!

  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det :) Ble veldig fornøyd jeg også :)

  Takk for info, da får jeg bare sjekke rundt her :) Lønner seg å bli fort ferdig skjønner jeg..

  Takk for det, er moro å kunne følge familien tilbake så mange år :) Har akkurat begynt med litt research på hvordan det var her før, det er spennende!

  SvarSlett
 5. Hurra for knallfine stoler!!! Gratulerer med rasktutført jobb til deg og din svigermor:) Gleder med sånn til juleverksted:))))

  SvarSlett