tirsdag 11. februar 2014

En hektisk hverdagHverdagen kom brått deisende på oss,
da vi plutselig var i 100% jobb igjen begge to.
Syns det er en veldig spennende og morsom jobb,
men dette har jo ført til at det måtte store endringer til i heimen.
Plutselig er det jeg som kan komme hjem til ferdig middag, 
siden min kjære er ferdig på jobb en time før meg :)
Kunne godt ønske meg at dette var slik vaskerommet hos oss så ut,
men akkurat nå, 
er dette langt fra sannheten..
Dette nydelige bildet fant jeg på Country living

Så her må det mer rydding og organisering til..
Vil du lage et blogginnlegg eller kommentar
 med dine beste 
rydde/organiseringstips 
og dele de her med meg?


8 kommentarer:

 1. Et sånt vaskerom kunne jeg også tenkt meg. Akkurat nå har vi ikke vaskerom på Bergheim. Vi har et rom i fjøset som er midlertidig innredet som bad, der står også vaskemaskinen. Litt tungvint å må gå ut av huset med klesvasken, men det er midlertidig så da går det. Jeg har hatt tradisjon gjennom mange år å ha en liten kurv under salongbordet, i den havner ofte ting som er lurt å "ha for hånden" f.eks fjernkontroller, neglesaks, liten nålepute, fyrstikker,tanntråd/pirker etc. I den senere tid har det også kommet ladere og andre ledningsduppeditter som tar stor plass. De har derfor fått sin egen kurv i ei hylle på kjøkkenet. Uten denne kurven i umiddelbar nærhet har ting en tendens til å ligge å slenge på bordet.Og med kurven ( eller hva man måtte ønske å bruke ) under bordet slipper man å gå rundt i hele huset for å legge ting på plass.

  SvarSlett
 2. Det vaskerommet der kunne jeg også tenkt meg- eller faktisk et vaskerom i det hele tatt. Lekre farger og helt nydelig det der :) sannheten er vel at de aller fleste av oss har det ikke sånn, om det er noen trøst :)

  Ønsker deg fine dager

  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Ja, to fulle jobber merkes når hverdagen skal gå rundt. Jeg er jobber deltid, men for tiden litt lite ekstravakter. Å sortere bort klær, bøker og leker som ungene vokser i fra hjelper litt på å holde orden på barnerommene. Ellers er vel gode oppbevaringsløsninger alfa og omega.

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Har ikke så god plass, jeg men planllegger å henge opp en liten skuffehylle. Lykke til med jobbing og familien

  SvarSlett
 5. Nå kjente jeg meg heldig som Ila året kan innrede et helt nytt vaskerom ;) Tror vel jeg har fortjent det etter seks år med vaskemaskin i et kaldt og fuktig lite rom nede i kjelleren :) Prioritering må til, gleder meg til å se om du velger kjøkken eller hytte som jeg leste om under her. Ha en flott uke videre! Klem Mirjam

  SvarSlett
 6. Trikset er jo å ha nok oppbevaringsplass, og å bruke det. Vi flyttet i høst og har drevet med ombygging og oppussing siden. Jeg synes at jeg har vært flink til å lage mange lure oppbevaringsplasser. Blant annet har vi et skap med skyvedører foran. Selvlaget (ikke dørene da) og to av de hyllene er laget slik at jeg akkurat får plass til noen plastkurver (fra Curver) mellom. Dette er da teorien. Praksis er at det er vanskelig å begynne å bruke systemet når det skjer så mye!
  Men det vi har fått til er vaskerommet. På ene langveggen har jeg 5 skittentøykurver under noen hyller. De som leverer skittentøyet må legge det riktig for at det skal bli riktig vasket.
  Jeg oppnår flere ting ved det; de som bor her lærer å vaske, for de vanskeligste er jo å lære å sortere tøyet riktig. Og det blir enklere for meg, som vasker. Også der er det Curver som gjelder, og håndskrevne lapper om lyst/mørkt og kokvask og 60% og egen til ull og spesielle ting. Den hyllen og de kurvene kostet såååå lite, og har vært til enorm hjelp.

  SvarSlett
 7. Så deilig å komme tilfeldig middag.....det har jeg til gode å oppleve!!!!!
  Det sparer nok inn mye tid for deg - etter jobb står vel husarbeidedsoppfaver etc i kø,og timene blir for få,som hos de fleste;)
  Det er litt av en kabal som skal gå opp !
  Gode oppbevaringstips kan man aldri få nok av,det gjelder å ha system...men det er ikke alltid like lett.Holder selv på å rydde og få orden på kontoret vrt...i alle de årene vi har bodd her har det bare blitt brukt til å sette ut rusk og rask og det har bare ballet på seg,så nå blir det hallelujastemning i heimen snart når jeg får ryddet vekk det siste :)
  Så koslig bilde du deler....noe å drømme om!Mitt vaskerommet ( kott heller) er ikke egnet på trykk,Hihi ;)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 8. For en fantastisk fin gård! :)
  Og på vakre østlandet da :D
  Mine foreldre eier et småbruk i Sogn :)
  Sier aldri "nei takk" til å dra dit :)
  Ha en fin helg :)

  Mvh Iselin :)

  SvarSlett