fredag 20. mai 2011

Hipp hurra!


I dag har jeg bursdag! Hurra! :) Har nå rukket å bli 23 år :) Da jeg kom i barnehagen hadde de plukket et fin, gul bukett til meg. Veldig koselig! Den får stå ute og pynte opp :)

Da jeg kom hjem hadde min kjære laget middag til meg, koteletter, surret i fløte, og poteter og grønnsaker, med jordbær til dessert. Og så hadde han kjøpt denne fine blomsterbuketten på Blomsterfryd :) Flinke damer der altså!

Bursdager skal man jo bruke til det man vil, så jeg kommer til å kose meg med å titte litt inn hos mine favorittbloggere, pakke noen flyttekasser og plante noen stiklinger :) Syns det høres ut som en god bursdag :)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig hilsen, Maya;o) Så kjekt å finne bloggen din - og for et nydelig hus dere har! Kan tenke meg at det blir en spennende tid fremover når det gjelder interiøret. Så kjekt det er å kunne planlegge sitt eget hjem!

  Ønsker dere lykke til med hagen. Visst er det mye stein - og mye glede som ligger å venter på en hageeier;o)
  Ha en flott helg!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen og med det nydelige huset. Takk for kommentar på bloggen min. 12 hus hørtes virkelig mye ut, men herlig med stor plass! Ja, jeg skal følge med videre. Flott at du legger ut bilder så jeg får se hvordan det blir. Lykke til

  SvarSlett
 3. Takk begge to :)

  Masse prosjekter på gang framover, så skal prøve å få lagt ut bilder når det skjer noe :)

  Må bli ferdig i dette huset, og få ordnet i alle fall tre rom i det nye huset, og det bør helst skje i løpet av ett par uker.. Men moro når det skjer litt! :)

  SvarSlett