onsdag 6. april 2011

Hurra, hurra!

Hurra!! I dag er gutten vår 1 år!! :D Utrolig hvor fort tiden går!!

Og som den fantastiske supermammaen jeg er, så har jeg selvsagt bakt kake.... Eller, så har jeg vært på Fattigmann og handla kake.. Ja, det spørs det ja.. Hehe. Er ikke alt man rekker. Men Fattigmann hadde en veldig god kake, så det gikk så fint så :)

Storesøster må man jo også gjøre litt stas på :) Er ikke hver dag man blir storesøster til en ett-åring! Så kjøpte en søt, liten ildtopp, og det falt veldig i smak :) Hu ble veldig glad for det, og var klar til å vanne med en gang! Det kan nok fort bli litt mye vann, det er nok det aler mest spennende...

Hurra, hurra for Aleksander-gutten vår! :)

2 kommentarer:

  1. Hipp hurra og gratulerer med gutten!!! Flott kkake, og kjøpekake er også bra:-) Ser ut som det er noe romantisk på gang, nydelig oppsats under her:-) Ja, stas i barnehagfen idag, de to gule nøstene var først innom 4. og 6.trinn, så er vel full av baselusker nå:-) Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Takk for det :)

    Damene på Blomsterfryd er jo bare så utrolig flinke!! Har lett og lett etter den perfekte buketten, og så har jo de den vet du.. :) Man skal ikke reise så langt for å fine det man trenger! :)

    SvarSlett