tirsdag 24. august 2010

Odelsjenta i gang

Den kommende odelsjenta i full gang :) Syns antrekket er meget passende... Rosa topp, støvler, og i tillegg rosa på armbåndet... Men traktor skal hu kjøre ja! :)

Har vært en smule hektisk her i det siste.. Julie har vært sjuk i to omganger, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å produsere litt til nærstasjonen her i Løten. Rabarbrasaften går unna!Lørdag kokte jeg ripssaft.. Lukta HERLIG i hele huset! Ble jo bare helt nydelig god også :) Så da får vi se om den slår ann på stasjonen da.. :)

Vil ønske Anine_76, Chanettes hvite sky og Balke gård velkomne som følgere. Kjempekoselig at dere vil følge med på det som skjer hos oss! :)

4 kommentarer:

 1. Det er godt odelsjenta tar tak :). Odelsgutten vår er ikke helt hjertet på traktorer og alt som bråker. Får jobbe litt med det!!
  Bonde uten traktor tar seg dårlig ut! :)

  SvarSlett
 2. Ja, det får du jobbe med ;P Traktor må man ha! Min kjære samboer har sett på "ny" traktor til oss, men med hans store kunnskap om traktorer går det foreløpig etter hvilken som ser tøffest ut.. hehe.

  SvarSlett
 3. Hehe, ser jo lovende ut dette;-) Her går det mest i Hinkel Pinkel og Hello Kitty;-) HA en saftinnbringende dag:-)

  Mvh Marianne

  SvarSlett
 4. Ånei, her skal det kjøres traktor ja! hehe. Hu står i stigen på den ordentlige traktoren også, og føler seg bare sååå stor! hehe. men den er litt skummel når den går da...

  SvarSlett