søndag 25. september 2011

Hvem blir den nye naboen vår?

Rett innenfor oss ligger et lite småbruk, som akkurat har blitt lagt ut for salg på FINN. Så det blir spennende å se hvem som blir den nye naboen vår :) Håper jo det er en familie med barn på samme alder som våre. Det er en veldig idyllisk plass, ligger veldig bra til :)




Flott utsikt er det også her :) Masse traner her om høsten

fredag 16. september 2011

Epletid




Nå er det epletid! Masse deilige, modne epler som bare venter på å bli plukka og spist. Eplekake, eplegrøt og ett håp om at jeg får prøvd med på eplesaft...




I tillegg skal det lagres en del Åkerø epler i kjelleren, i vente på juletider... :)

Deilig, kortreist og økologisk! :)





Hva er vel bedre enn helt nystekt, hjemmelaget eplekake med ekte fløteiskrem? Mmmmm

Nyplantinger i hagen

Nå er det jo salg på hagesentre over alt, og jeg har fått med meg endel hjem :)



Jeg startet sommeren med å plante to klematis, 'Piilu', på hver side av ett gammel epletre. Den ene visna ned, men er heldigvis på vei opp igjen :) Men den andre blomstrer fint fortsatt :) Har gjødsla godt, og passet på å vanne de dagene det har vært sol..



En flott klaserose, 'Nina Weibull' har også kommet i jorden, og svarte med å blomstre samme dag :) Mye knopper på denne enda, spent på om de rekker blomstre...



Dette epletreet er en bryllupsgave :) 'Aroma' heter den, og har gode epler allerede i år :) En gave vi kan glede oss over i mange år framover :)

søndag 11. september 2011

Hurra for Julie!

For 5 år siden, klokka 17.14 ble jeg mamma for første gang. Ei lita snuppe på 1720 gram, og ca 38cm lang. Nesten 8 uker før tiden, skjønte vi plutselig at vi ikke skulle bli foreldre i november alikevel.. Heldigvis har alt gått veldig bra, og takk og lov for det :)





Her er hu allerede blir 2 måneder, og begynner å bli stor jente :) Slapp endelig å bruke lue inne også, når hu var blitt såpass stor. Klærne er vel str 44...



Nå er hu 5 år, og full fart hele tiden :) Ei tøff, lita jente, som veit hva hu vil. Utrolig hvor fort tiden går!


Husker fortsatt fra da hu ble født, hvordan jeg satt å tenkte på at nå satt mine venner på skola og hadde en helt vanlig skoledag, mens for meg var hele verden forandret.. Og den blir virkelig totalt forandret når man får barn :)


Nå har vi gjennomført to bursdagsselskap, først ett med 11 barn, og så var vi 20 til bord i voksenselskapet. Jeg inviterte til middag, og oppdaget fort at det kanskje var en smule opptimistisk med middagsgjester 16.30, når barnebursdagen slutta klokka 14..

Men med gode hjelpere går alt :)

Ha en fortsatt fin kveld! :)

torsdag 8. september 2011

Første selskapet med nytt service

Nytt service må jo også "kjøres" inn, og jomfruturen ble forrige lørdag. Da skulle vi ha en liten avskjedsmiddag til min kjære søster som reiste til Bali på mandag.

Hele dagen min gitt med til valgkamp og stand på Løten, så det ble opp til min kjære å gjøre huset klart.
Men maten var ikke noe problem...


Fordelen med å jobbe på en catering er jo at man får god ansatt-rabatt :) Så da ble det det velkjente "klassisk koldtbord" fra Romedal catering som ble menyen denne dagen. Utrolig godt, og vi ble absolutt mette!



Men borddekkingen var det min søster og jeg som sto for :) Syns det ble veldig koselig.
Har kjøpt meg to karafler som heter "harmoni" hos Åhlens, og mønsteret matchet vanvittig bra mønsteret på servicet vårt :) Det var jo selvsagt veldig planlagt.. ;P

I kveld har jeg brukt en av de få dagene med opphold med å prøve å få i jorda litt av de innkjøpene jeg har skaffe meg i det siste.. det er jo salg i de fleste hagesentre, så det er fullt mulig å få gjort ett godt kupp. Prøblemet er vel heller å ha tida til å få det i jorda.. Og håper at jeg fikk rosebusken langt nok ned, så den ikke fryser til alt første vinteren..

Ha en fin dag! :)