tirsdag 30. august 2011

Oppsummering av sommeren

Ja, da er sommeren offisielt over, og det er jo greit å ta en liten oppsummering over hva man har brukt sommeren til.


Vi startet jo juni med å flytte inn på gården. Så det var igrunn det juni gikk til.. :)


Denne blomstert samme dagen som vi flytta inn, og er like fin fortsatt :)




I juli skulle det være bryllup, så da gikk mye av den måneden bort til å bli ferdig med å planlegge det.


I august rakk vi faktisk å reise på en halv ukes ferietur til fantastiske Hemsedal, og kosa oss med fisking og familiehygge der. :)



Og så har vi begge startet i ny jobb..

Og så var jammen meg sommeren over..

Men vi har jo også pussa opp to rom, og fått det beboelig i alle fall i 1. etsaje.
Jeg har så vidt startet med litt nyplantinger i hagen, og vi er i gang med forberedelser til å rive taket på framsiden av låven.
Så litt har vi jo fått gjort da :)

søndag 28. august 2011

Litt fra bryllupet

Utsikten fra Hoel er jo bare aldeles nydelig, og været var jo bare helt knall!! :D



Her er den aldeles nydelige brudebuketten min. Den ble laget på Blomsterfryd i Løten, og de har virkelig truffet akkurat det jeg ønsket meg. :)



Hele familen samlet til vårt første, ordentlige familiebilde :) Minsten begynte å bli en smule sliten, ikke hadde han fått sove ordentlig, og det var jo innmari varmt, så han syntes det var noe veldig styr med disse bildene.. Men de ble fine da :)





Brudeparet i gang med brudevalsen. Vi var jo totalt blanke på å danse vals, så jeg tok kontakt med to som er instruktører på seniordansen i Løten, og fikk litt opplæring. Så valsen gikk lekende lett ( unntatt at jeg hadde litt lang kjole..) og det var utrolig moro :) Var rene blitsregnet, så mye bilder som ble tatt.. :)



fredag 26. august 2011

Rester av borddekorasjoner..



Disse bildene har jeg tatt for flere uker siden, men uten nett hjemme har det blitt så som så med å få de ut i verden.. :) Men bedre sent enn aldri!

Vi hadde så utrolig flotte borddekorasjoner til bryllupet, og fordelen er jo at de pyntet opp hjemme flere uker etterpå. Nå er det kun det grønne som er igjen, men også det er fint :) Ikke værst, er jo snart en måned siden..


Her er mitt første forsøk på å dandere litt . Kommer fra et bittelite hus hvor det ikke var mulig å sette opp noe på denne måten, så nå er det bare å boltre seg :)

Krukka i midten er en bryllupsgave, blant annet fra Merete. Den er veldig fin og koselig :) Maleriet i midten er av gården. Og bildene på hver side er av mine forfedre :)

Her er bilde av borddekorasjonen. De på Blomsterfryd på Løten klarte å lage de akkurat sånn som jeg hadde ønsket meg :) Brudebuketten min ble bare aldeles nydelig..

Har fått litt flere bryllupsbilder nå, så kommer til å legge ut noen i løpet av helga er planen..

Ha en fin helg!

fredag 5. august 2011

Bryllup vel overstått

Da er bryllupet overstått, og den ble en fantastisk dag! Det var helt perfekt fra vi sto opp til vi la oss, og været var bare nydelig! Maten var fantastisk, og vielsen var utrolig fin. Herlig å være mann og kone!



Her er litt av det vi har fått i bryllupsgaver. Vi ønsket oss servicet Grey pearl, og vi fikk masse! Nå kan vi dekke langbord til 10 personer i alle fall :) Det var enda finere enn jeg trodde :)





Blomstene er to av brudepikene sine buketter :) Fikk utrolig flotte borddekorasjoner og bryllupsbuketter fra damene på Blomsterfryd :)

Ha en god helg!