søndag 29. august 2010

Små barn, store gleder

For en lykke det er å kunne kaste pinner, blomster og steiner i bekken... :) tror veslefrøkna kunne stått her hele dagen, hvis hu fikk lov... Men å skjønne hvorfor ikke steinene kom flytende over til den andre siden, det var ikke helt lett.. :)


Litt trolsk eventyrstemning..



Inne i skogen oppdaget jeg dette lille treet, som tappert gjør et forsøk på å vokse opp under ei svær gran, som nok tar det meste av lys og vann i nærheten. Men, det som ikke knekker deg gjør deg vel bare sterke.. :) Og kanskje en dag, når vi skal hogge trær på beitet, så er det dette lille treet sin tur, når den store grana blir borte..

tirsdag 24. august 2010

Odelsjenta i gang

Den kommende odelsjenta i full gang :) Syns antrekket er meget passende... Rosa topp, støvler, og i tillegg rosa på armbåndet... Men traktor skal hu kjøre ja! :)

Har vært en smule hektisk her i det siste.. Julie har vært sjuk i to omganger, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å produsere litt til nærstasjonen her i Løten. Rabarbrasaften går unna!



Lørdag kokte jeg ripssaft.. Lukta HERLIG i hele huset! Ble jo bare helt nydelig god også :) Så da får vi se om den slår ann på stasjonen da.. :)

Vil ønske Anine_76, Chanettes hvite sky og Balke gård velkomne som følgere. Kjempekoselig at dere vil følge med på det som skjer hos oss! :)